Friday Jul 01, 2022

68. Hur är det att jobba med att hjälpa andra människor?

De allra flesta som blir lärare, läkare, psykologer eller manuella terapeuter drivs av en vilja att hjälpa andra människor att bli bättre. Men vad händer när systemen som man trodde var där för att hjälpa en plötsligt är i vägen? Vad händer när man inte får tid till att möta människor, blir begravd i administration eller tvingas kämpa med att själv driva en egen verksamhet?

Dagens avsnitt handlar om de som jobbar med att hjälpa och om de utmaningar de står inför. Om att antingen vara en del av ett system som kanske inte fungerar så bra som man hade hoppats på eller tvingas hitta sin egen väg utanför systemet.

Om att brottas med stress, oro och tidsnöd - och samtidigt behöva dyka upp och vara närvarande i varje kundmöte. För hur ska du kunna hjälpa någon på riktigt om du inte är på plats med hela ditt hjärta?

Fasciaguiden är en podcast som handlar om kroppen, om ny forskning och om en förändrad syn på hälsa, värk och smärta. Läs mer om Podcasten och vilka som medverkar på fasciaguiden.se/podcast

Fascia Innovation Sweden AB